22. toukokuuta 2010

chevreä sinne, chevreä tänne


Ensimmäinen puolitoistaviikkoinen takana ilman sokeria, tärkkelyksiä ja viljoja. Vain kerran olen kaivannut kipeästi pizzaa, eilen meinasi iskeä karkin himo. Hankalinta on hoitaa pienet välipalat kaupungilla asiakkaiden kanssa shoppaillessani.

Viikon menuni on koostunut mm...

...yrteillä ja valkosipulilla itse marinoiduista kanan rintaleikkeistä
...munakoiso-jauhelihatomaattikastike-mozzarella -paistoksesta
...paistetuista maa-artisokista jogurtilla ja fetalla höystettynä
   - tätä täytyy vielä kehittää
...vuohenjuusto-parsa-munakkaasta, jonka piti olla enemmän
   paistos kuin munakas ja joka valmistui uunissa
...suosikkisalaateistani eli tomaatti-mozzarellasta ja
   avokado-vuohenjuusto-tomaatista
...ja aivan mahtavasta pinaatti-pähkinä-parsa-vuohenjuustosalaatista,
   jossa maut olivat enemmän kuin kohdillaan. Sitä varten:

ensin kuullotettiin pari valkosipulin kynttä ja yksi punasipuli
lisättiin pinaatinlehdet, joista kannat oli hienosti nypitty pois
myöhemmin myös cashewpähkinät
kattilassa kiehutetut parsat aseteltiin kulhoon pinaatti-sipuli-pähkinä-seoksen päälle
ja päälle ripoteltiin kunnon vuohenjuustoa, chevreä



Mietin, että kyllä tätä niin kauan jaksaa, kun vuohenjuusto maistuu. Voikohan siihen edes kyllästyä?

Ei kommentteja: